Przejdź do treści
środa, 19 lutego, 2025
Ostatnie wpisy:
Zasady bezpiecznej pracy ze zwierzętami
Szkodliwe mikotoksyny
Rozporządzenia Wojewody Kujawsko-Pomorskiego
Czas pomyśleć o nowym sezonie
Uprawa rzepaku ozimego w województwie kujawsko-pomorskim w 2024 roku oraz prognozy na 2025 rok
Strona główna
Grupy producentów
Produkcja roślinna
Bobowate
Ochrona roślin
Owoce
Rzepak
Warzywa
Zboża
Inne rośliny
Produkcja zwierzęca
ASF i ptasia grypa
Afrykański pomór świń ASF
Grypa ptaków HPAI
Wystawy / wydarzenia
Bydło mięsne
Bydło mleczne
Drób
Kozy i owce
Pszczoły
Trzoda chlewna
Zwierzęta futerkowe
Żywienie zwierząt
Inne zwierzęta
BHP
Kontakt
Kozy i owce
Parametry rozrodu i organizacji stada owiec
Ania
10 kwietnia 2020
13 maja 2020
Żywienie kóz
Przepisy określające dobrostan zwierząt – mięsożerne zwierzęta futerkowe
Zobacz również
Ekoschemat Dobrostan zwierząt, systemy jakości QAFP, QMP
Ania
17 kwietnia 2024
22 kwietnia 2024
Szkolenie pn. Pozyskanie mięsa na użytek własny, Ubój z konieczności, rzeźnie rolnicze 24.05.2022 r. (wtorek)
Ania
21 kwietnia 2022
21 kwietnia 2022
COVID-19 – maksymalna pomoc dla rolnika – 7000 euro
Ania
9 lipca 2020
28 lipca 2020
Skip to content
Open toolbar
Dostępność cyfrowa
Dostępność cyfrowa
Zwiększ tekst
Zwiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Skala szerokości
Skala szerokości
Wysoki kontrast
Wysoki kontrast
Negatywny kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Podkreśl linki
Podkreśl linki
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset