Skip to content
wtorek, 21 marca, 2023
Ostatnie wpisy:
Uwaga na masowy nalot chowacza brukwiaczka!
OFERTA MATEK PSZCZELICH RASY KRAIŃSKIEJ LINII KUJAWSKIEJ na rok 2023
Szkolenie online Ubój z konieczności, pozyskanie mięsa na użytek własny, rzeźnie rolnicze
„Poprawa pozycji konkurencyjnej rolników dzięki ograniczeniu roli pośredników w łańcuchu produkcji wołowiny” Konferencja odbędzie się w dniach od 29 do 30 marca 2023 roku.
„Poprawa pozycji konkurencyjnej rolników dzięki ograniczeniu roli pośredników w łańcuchu produkcji wołowiny”
Technologia Produkcji Rolniczej
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
Strona główna
Grupy producentów
Produkcja roślinna
Bobowate
Ochrona roślin
Owoce
Rzepak
Warzywa
Zboża
Inne rośliny
Produkcja zwierzęca
ASF i ptasia grypa
Afrykański pomór świń ASF
Grypa ptaków HPAI
Wystawy / wydarzenia
Bydło mięsne
Bydło mleczne
Drób
Kozy i owce
Pszczoły
Trzoda chlewna
Zwierzęta futerkowe
Żywienie zwierząt
Inne zwierzęta
BHP
Mechanizacja rolnictwa
Kontakt
Kozy i owce
Parametry rozrodu i organizacji stada owiec
10 kwietnia 2020
13 maja 2020
Ania
←
Żywienie kóz
Przepisy określające dobrostan zwierząt – mięsożerne zwierzęta futerkowe
→
Może cię zainteresować:
Mleko kozie godne polecenia
10 kwietnia 2020
12 maja 2020
Ania
Alternatywne wykorzystanie owiec i Aspekty chowu i hodowli owiec
10 kwietnia 2019
12 maja 2020
Ania
Szkolenie pn. Pozyskanie mięsa na użytek własny, Ubój z konieczności, rzeźnie rolnicze 24.05.2022 r. (wtorek)
21 kwietnia 2022
21 kwietnia 2022
Ania
Skip to content
Open toolbar
Dostępność cyfrowa
Zwiększ tekst
Pomniejsz tekst
Skala szerokości
Wysoki kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Podkreśl linki
Czytelna czcionka
Reset